İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bilişim Teknolojileri Alanı

AMP 12-A sınıfı Öğrencileri Çarşamba , Perşembe ve Cuma Günleri

AMP 12-B Sınıfı Öğrencileri ise Pazartesi , Salı ve Çarşamba Günleri

İşletmelerde Beceri Eğitimine 6 Eylül Pazartesi Günü  Başlayacaklardır.

Şbt

"İstanbul'u Okuyorum" Projesi kapsamında  Yeditepe  Okuma Grubundaki öğrencilerimizle, "Tanpınar 'ın izinde" adlı gezi gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz Edebiyat öğretmenlerinden Fatma AKTAŞ , Esra PURYAZ ve Coşkun TİLBE ´nin yürüttüğü " Yaşadığım Şehir İstanbul Projesi "  kapsamında okutulan kitaplardan  birisi olan " İstanbul Masalı " isimli kitabın yazarı Sayın Mine SOYSAL´ı okulumuzda ağırladık . İstanbul üzerine keyifli geçen söyleşide samimi sohbeti öğrencilerimizi ve bizleri sevindirdi. Bizleri kırmayıp davetimizi kabul ettiği için okulumuz , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz .

Kas

Cumhuriyetimizin 95. Yılını coşkuyla kutladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini hazırlayan değerli öğretmenlerimize ve törende görev alan bütün öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Bahçelievler İmmib Erkan Avcı MTAL Robot Kulübü olarak  9.Uluslararası Robot Yarışmasında 4 ayrı dalda yarışmalara katıldık.