İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MEVLİDİ NEBİ ETKİNLİĞİMİZİ OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

İNSİEDER COD ACADEMY MEZUNİYET TÖRENİ

2023 YILI MEZUNLARIMIZI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLADIK

Tem

Okulumuzun çok değerli hamisi Sayın Dr. Orhan ALBAYRAK okulumuza gelerek Okul yönetimimiz ile birlikte Temmuz ayı değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda;

·        Uluslararası Meslek Lisesi olarak bu güne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

·        Yürüttüğümüz Projelerimiz hakkında değerlendirmeler yapıldı.

·        Arı kovanı projemiz kapsamında üretilen numune arı kovanlarımızın Tekirdağ ve Yalova' dan sonra Beykozda da test edilmesine karar verildi. Ayrıca üretiminin ve satışının nasıl yapılacağı değerlendirildi.

·        Okulumuza kurulacak bilgisayar laboratuvarının İTO desteğiyle kurulması kararlaştırıldı.

·        2022-2023 Eğitim Öğretim yılı planlamaları hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Değerli Hamimiz Sayın Dr. Orhan ALBAYRAK'a okulumuza yaptığı destekler için çok teşekkür ederiz.

Tem

2021 - 2022 Eğiti Öğretim Yılı 12. sınıf öğrencilerimizi görkemli bir törenle mezun ettik.

NOT :

Bilişim Teknolojileri Alanı

AMP 12-A sınıfı Öğrencileri Çarşamba , Perşembe ve Cuma Günleri

AMP 12-B Sınıfı Öğrencileri ise Pazartesi , Salı ve Çarşamba Günleri

İşletmelerde Beceri Eğitimine 6 Eylül Pazartesi Günü  Başlayacaklardır.