İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Hazırlıkları

Erasmus+ KA1  MÜSİAD konsorsiyumu staj hareketliliği kapsamında .Bilişim Teknolojileri Alanı, Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı, İnşaat Teknolojileri Alanı bu üç alanda haziran ayı sonrasında 12. Sınıfa geçecek ATP  ve AMP öğrencilerimiz arasından öğrenci seçimi yapılacaktır.

Başvuru Başlanma  :   06/05/2024 saat 10:00

Başvuru Bitiş           :  08/05/2024 saat 14:00

Yazılı Sınav Tarih Saat :   10/05/2024 saat 10:00

Yazılı Sınav Sonuç Açıklanması :  10/05/2024 saat 20:00

Sözlü  Sınav : 17/05/2024 tarihinde yapılacaktır.09:00-12:00 arasında

Sonuç Listeleri : 21/05/2024 tarihinde okul internet sitesinden duyurulacaktır.

Katılmak isteyen öğrencilerin altta ekli kriterleri dikkatli bir şekilde velileriyle okumaları ve başvuru formunu velileri ile birlikte doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu>>TIKLAYINIZ

Başvuru formları Müdür Yardımcısı Merve DÖĞENCİ'ye 10:00 ile 14:00 arasın imza karşılığı verilecektir.

Not: Bilgiler eksik doldurulan formlar teslim alınmayacaktır.

Katılımcı Sayısı

Bilişim Teknolojileri Alanı 6 Öğrenci, 1 Öğretmen

Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı 6 Öğrenci 1 Öğretmen

İnşaat Teknolojileri Alanı 6 Öğrenci 1 Öğretmen

Hareketlilik Ülkeleri

Hangi alanın hangi ülkeye gideceği daha sonra netleşecektir.

Brüksel,Viyana,Prag,Budapeşte

Hareketlilik Tarihleri

Hareketlilik tarihleri henüz netleşmemiştir. Haziran ayından sonra olması öngörülmektedir.

Değerlendirme

· 100 puanlık yazılı Yabancı Dil sınavından olacaktır.

· Disiplin cezası olan öğrenciler değerlendirmeye alınmayacaktır.

· Test içeriği İngilizce Dil bilgisine ve okuduğunu anlama becerisine yönelik olacaktır.

· Değerlendirme günü öğrencilerin o güne kadar olan ortalamaları sistemden alınacaktır.

· Aşağıdaki formüle göre Dinleme ve Konuşma Sınavına girecek adaylar sıralanacak ve belirlenecektir.

· Her alandan katılımcı sayısının 2 katı kadar öğrenci Dinleme ve Konuşma Sınavına girebilecektir.

· Yabancı Dil Sınav Notunun %30 + Öğrenci Not ortalaması %30=1. Değerlendirme Notu

1.Değerlendirme notu sıralamasına göre 3 alandan ilk 12 öğrenci Dinleme ve Konuşma   Sınavına davet edilecektir.

·Öğrencilerin randevu saatleri okul web Sitesinden duyurulacaktır

·Dinleme ve Konuşma Sınavı Notu 100 puan üzerinden değerlendirilecektir.

Hesaplama

Not Ortalaması %30  + Yazılı Sınav Notu%30 + Dinleme ve Konuşma Sınavı %40=Nihai Sıralama Notu

· Nihai sıralama notları en yüksekten başlanarak sıralanacak ve 3 alandan ilk 6 öğrenci asil sonraki 6 öğrenci yedek aday olarak belirlenecektir.

Yayın: 01.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 20:39 - Görüntülenme: 442