İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Necati KAYA - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Necati KAYA ,1973 yılında Safranbolu’da doğdu. İlk ve orta ve lise öğrenimini Safranbolu’da tamamladı. 1990 yılında özel bir Turizm firmasında çalışmaya başladı. 1995 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Talaşlı İmalat Teknolojisi Bölümüne ( Makine Eğitimi ) kaydoldu. Bu bölümden 1999 yılında mezun oldu. Aynı yıl Turizm firmasındaki görevinden ayrılarak, Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim Merkezinde öğretmen olarak göreve başladı.

2004 yılında Zeytinburnu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandı. 2007- 2008 Eğitim Öğretim yılından itibaren sırasıyla Bahçelievler Mustafa Nevzat Pısak Mesleki Eğitim Merkezinde Teknik Müdür Yardımcılığı ve  Bahçelievler Şehit Samet Kırbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2009 yılında müdür yardımcılığı görevinden kendi isteğiyle ayrılarak, Okulumuzda   öğretmen olarak göreve başladı. 2015-2017 yılları arasında atölye şefliği, 2017-2019 yılları arasında  müdür başyardımıcılığı görevlerinde bulundu. 05.07.2019 tarihinden itibaren okul Müdürü olarak göreve devam eden Necati KAYA, evli ve 2 çocuk babasıdır.